Vacatures voor subcontractors

Ben je klantvriendelijk, kwaliteitsgericht en flexibel? Heb je interesse om in opdracht van PostNL in België te distribueren? Meld je dan aan als zelfstandige chauffeur.

Dagelijks distribueren onze subcontractors in België circa 35.000 pakketten naar adressen over heel België. Daarbij streven we naar een goede service en een uitstekende afleveringskwaliteit. In België hebben we 1 sorteercentrum en meerdere distributievestigingen. Vanuit deze distributiecentra worden de pakketten gedistribueerd naar de geadresseerden. PostNL Pakketten streeft naar een langdurige en professionele relatie met zijn subcontractors.

Voorwaarden

Om als subcontractor voor PostNL aan de slag te gaan, dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen: 

  • Een actief ondernemings- en BTW nummer
  • Een vervoersvergunning voor goederenvervoer over de weg voor rekening van derden
  • Een witte bestelbus (minimaal L3H2 en milieunorm Euro 4) 
  • Een Vervoerderaansprakelijkheidsverzekering en Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering
  • Bewijs van goed gedrag en zeden

Interesse?

Ben je klantvriendelijk, kwaliteitsgericht en flexibel? Heb je interesse om in opdracht van PostNL pakketten te distribueren? Download dan het aanmeldformulier en mail het door naar subcontracting@postnl.be of stuur uw kandidatuur op naar onderstaand adres. Vergeet ook zeker niet een kopie van een uittreksel uit de Kruispuntbank van Ondernemingen mee te sturen. Onze selectiepartner zal je aanmelding dan verder behandelen.

PostNL Pakketten België NV/SA
t.a.v. Afdeling subcontracting
Geleegweg 3
2610 Wilrijk