Menu
Home & garden

Extra blije klanten in de home & garden branche?

Met vakkundige bezorging én montage door Extra@Home

Veel van je klanten besteden het monteren of installeren van grote en zware goederen liever uit. Extra@Home neemt de installatie of montage op zich zodat jouw klanten direct gebruik kunnen maken van hun nieuwe aankoop. Zo maak jij van een bezorgmoment een servicemoment.

Download de inzichten

Wat zijn de opties?

Bezorgen en installeren

Direct een was draaien nadat wij de nieuwe wasmachine bezorgen? Dat kan. Wij installeren de wasmachine meteen bij de bezorging. We bezorgen in een 3-uurs tijdvak tot de 3de verdieping zonder lift. Ook op zaterdagen.

Bezorgen en monteren

Of het nu gaat om een bed, een tuinset of een fiets, wij bezorgen én monteren ze voor jouw klanten. We controleren of alles in orde is, nemen het verpakkingsmateriaal mee en recycleren dit op een milieuvriendelijke manier.

Van kleine tot grote artikelen

Als je klanten die leuke tuinset hebben besteld, willen ze liefst ook de bijpassende kussens ontvangen. Wij bezorgen alles in één keer, van XS tot XL. Zo kunnen jouw klanten onmiddellijk genieten van hun aankopen.

Home & garden

Onze voordelen:

  • Je weet altijd waar je producten zijn met track & trace
  • Flexibele bezorging, ook op zaterdagen, tot op de 3de verdieping zonder lift
  • Vakkundige en speciaal getrainde bezorgers
  • Duurzame recyclage van verpakkingsmaterialen
  • We bezorgen alles in één keer: van XS- tot XL-producten

Home & garden insights BE

Download de inzichten

Vul het formulier in en ontvang de home & garden inzichten per e-mail. Ben je een e-tailer of retailer en heb je vragen? Je kan ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op het telefoonnummer +32 (0)3 760 05 20 of per mail op extra.at.home@postnl.be.

Aanhef
optioneel