Lucht uit verpakkingen

Lucht uit verpakkingen

Benieuwd hoe je slimmer kunt verpakken?

Uit onderzoek van GfK blijkt dat gemiddeld 30% van de inhoud van een kartonnen doos uit lucht bestaat! Dat is natuurlijk niet goed voor het milieu, zorgt voor ergernis bij je klant en brengt onnodige kosten met zich mee.

Vraag raad aan onze experten

Advies van Condor Wines

Door het verpakkingsadvies dat Condor Wines van onze PostNL experten kreeg, zijn hun verpakkingen tot 10% kleiner geworden. En een kleinere verpakking betekent minder lucht en dus minder vrachtwagens. Benieuwd naar de ervaringen van Condor Wines met de verpakkingen van PostNL? Bekijk dan zeker de video.

Wil jij kans maken op gratis verpakkingsadvies (twv €550) door één van onze PostNL experten? Vul dan de wedstrijdvraag in op onderstaand contactformulier.

Vraag raad aan onze experten

Voordelen van slimmer verpakken?

Kleiner verpakken is niet alleen goed voor het milieu, maar het heeft ook voordelen voor jou als ondernemer.

Lucht uit verpakkingen infographic cover BE
  • Betere bescherming met passende verpakking
  • Meer pakketten per rolcontainer
  • Minder CO₂-uitstoot per pakket
  • Minder verpakkingsmateriaal en afval
  • Geen ergernis bij consumenten

Download de infographic

Onze gloednieuwe verpakkingswebsite

Verpakkingen aankopen doe je vanaf nu via PostNL. Dankzij ons ruim assortiment van meer dan 800 verpakkingen vind je voor elk product een verpakking op maat. Door onze verpakkingen zeer scherp te prijzen, willen wij zo mee bijdragen aan een beter milieu. Want beter verpakken, is minder lucht bezorgen! Doe de test en vergelijk ons aanbod en tarieven met je huidige leverancier.

Ontdek onze gloednieuwe verpakkingswebsite

We helpen je graag verder

Wil jij ook slimmer verpakken en ben je benieuwd hoe jij de lucht uit je verpakking krijgt? Vul onderstaand contactformulier in en onze verpakkingsexperten nemen graag contact met je op.

Wanneer je de wedstrijdvraag in het formulier invult, maak je kans op gratis verpakkingsadvies t.w.v. €550. Bekijk hier het volledige wedstrijdreglement.

Aanhef
optioneel
Wedstrijdvraag
optioneel