Menu
Online Verzendservice

"Binnen België, Europa of wereldwijd pakketten verzenden aan zeer scherpe tarieven; dat doe je met de Online Verzendservice."

Met de Online Verzendservice kunt u als particulier, zelfstandige of KMO zelf eenvoudig wereldwijd pakketten verzenden. Dankzij de unieke samenwerking met Kariboo! bieden we u een uitgebreid netwerk van 750 PostNL locaties aan.

Werking en tarieven

De ene zending is de andere niet. Daarom kiest u -en betaalt u- alleen als het nodig is voor extra bijkomende verzendopties zoals: bezorgd bij de buren, extra verzekering of Handtekening voor Ontvangst. De uiteindelijke prijs hangt af van de bestemming, het gewicht en eventuele verzekering.

U verzendt al een pakket vanaf 5,90 euro in België. Ook daarbuiten bieden we u concurrerende tarieven. Zo verstuurt u al een pakket naar Nederland vanaf 8,50 euro.

Door de recente tariefaanpassing die we voor onze gehele Benelux organisatie doorvoerden, zijn onze prijzen in veel gevallen gunstiger dan die van de concurrentie. Doe hier uw voordeel mee en verzend uw pakketten met de Online Verzendservice.

Ga naar de Online Verzendservice

Verzendt u meer dan tien pakketten per week?

Als vaste klant, met contract, komt u in aanmerking voor korting. Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Bekijk de video

Voordelen

Werking

Voorwaarden