Event retaildetailnight 2017

We zetten u 23 november graag in de bloemetjes!

Kom langs onze stand en verstuur een gratis boeket naar iemand die u graag ziet, dankzij Flora@Home. 

Wij zijn PostNL in België en we hebben iets voor u

Bezoek ons tijdens de RetailDetail Night op 23 november in Schelle. Wij horen graag waarmee we u van dienst kunnen zijn. En laten u direct kennismaken met onze nieuwste dienst Flora@Home. Gedurende het event kunt u namelijk gratis een boeket aan iemand in de Benelux laten bezorgen.

Wij hebben een uitgebreid Benelux netwerk voor u

PostNL België is onderdeel van het Nederlandse moederbedrijf PostNL. Als het om verzenden en ontvangen gaat, ontdekt u in PostNL België een bijzonder vindingrijke partner. Samen met PostNL Nederland bieden we u steeds de beste oplossing voor verzenden in Benelux, Europa en wereldwijd.

Wij hebben bijzonder veel e-commerce expertise voor u

PostNL Pakketten staat garant voor transparantie en flexibiliteit in het ophalen en bezorgen van pakketten binnen de B2C e-commerce markt. Onze knowhow op gebied van e-commerce en ons uitgebreid internationaal netwerk staan garant voor een efficiënte bezorging van uw pakketten. Of die nu naar een ontvanger in de Benelux, in een ander EU-land, of op een ander continent verstuurd moeten worden.

Wij hebben coole foodboxen voor u

Belgische consumenten kiezen steeds vaker voor het gemak van online boodschappen of maaltijdboxen. Om het bezorgen van verse producten mogelijk te maken heeft PostNL een speciale foodbox ontwikkeld. Hiermee bezorgen wij uw levensmiddelen gekoeld en vers bij uw klanten. Met aparte routes en speciaal opgeleide chauffeurs bezorgen wij alle foodboxen in de avond.

Wij voegen bloemen en planten toe aan uw webshop

Flora@Home stelt elke webshop in staat een assortiment verse bloemen en planten te verkopen. Geheel geïntegreerd in de webshop. Zonder risico of investeringen. Direct vanaf Nederlandse kwekers, bezorgd in heel Europa.

Direct contact met één van onze salesmanagers?

Dat kan via www.postnl.be/contact/ of via uw accountmanager als u al klant bent bij ons.

Top