De website van PostNL België in een nieuw jasje

De website van PostNL België in een nieuw jasje

Onze nieuwe website is een feit. U zit nu te kijken naar onze gloednieuwe website die de bezoeker 100% centraal zet. Overzichtelijkheid en duidelijkheid zijn de steekwoorden waarrond deze nieuwe site gebouwd is.

Waarom een nieuwe site?

Dit past bij de nieuwe Belgische structuur, die sinds januari actief is. “Dankzij deze nieuwe structuur kunnen we optimaal inspelen op de behoeften van onze Belgische klanten.” zegt Rudy van Rillaer (Directeur PostNL België). Deze nieuwe website is een stap dichter bij de ambitie voor 2020, namelijk met PostNL België een pole position innemen op de Belgische markt. Hierbij streven we om dé aanbieder te zijn van alle logistieke oplossingen in specifieke markten.

Meer dan alleen een nieuw jasje…

Natuurlijk is de website niet enkel vernieuwd voor zijn uiterlijk. Er is meer aan dan enkel een nieuw jasje. De bezoeker van de website staat centraal. In plaats van de bezoeker te overrompelen met informatie, is er gefocust op duidelijkheid en overzicht. Verschillende rubrieken zijn ondergebracht in het hoofdmenu van ‘verzenden, ontvangen en retouren’. Zo vindt u meteen terug wat u zoekt.

Interactieve flow

Er is onder andere bij ‘verzenden’ een interactieve flow gemaakt. Hiermee kunt u met enkele muisklikken uw gepaste verzendproduct vinden. Of het nu standaard pakketjes, meubels, waardevolle producten, internationale post of farmaceutische goederen zijn. Er is bij PostNL in België voor elk wat wils.

Responsive

Daarnaast is de nieuwe website responsive. Of u nu kijkt op desktop, tablet of mobiel, de website past zich aan op elk device. Zo kunnen uw ontvangers hun pakket ook gemakkelijk overal traceren via hun mobiel.

Site search

Is het toch nog onduidelijk of vindt u niet meteen de juiste informatie dan is er de zoekfunctie op de homepagina. Deze geeft meteen een overzicht van alle pagina’s op de website die relevant zijn voor uw zoekwoord(en). Wat vindt u? Bij het bouwen van de site zijn we vanzelfsprekend niet over één nacht ijs gegaan. Maar nu is dat grote moment er dan toch. En we zijn dus ook reuze benieuwd naar uw mening en reacties. Wat vindt u van de nieuwe website?
We nodigen u uit om er flink op los te klikken, te zoeken, lezen en ontdekken en met ons uw ervaringen te delen. Laat het ons vooral weten op info@postnl.be. Alle feedback is welkom!