PostNL start met eigen foodnetwerk in België

Food delivery

Steeds meer mensen bestellen foodproducten online. Om in te spelen op deze groeiende trend, lanceert PostNL in België een eigen foodnetwerk dat vijf dagen per week, vanuit Wilrijk, food bezorgt in Vlaanderen en Brussel.

Om het bezorgen van verse producten mogelijk te maken, werd een speciale koelbox ontwikkeld waardoor de producten vers, op de juiste temperatuur en voedselveilig vervoerd worden. De PostNL koelbox wordt verzegeld en pas bij de deur geopend zodat de temperatuur tot en met het moment van bezorgen wordt bewaakt. Na de levering neemt de bezorger de koelboxen mee terug. 

Deze duurzame koelboxen kunnen tot 500 keer hergebruikt worden en … aanbieders van voedsel hoeven de producten niet zelf in (kartonnen) dozen te verpakken. 

Dankzij het foodnetwerk worden nu al de thuisleveringen van Carrefour bezorgd, de maaltijdboxen van Marley Spoon en de boodschappen van de Nederlandse biologische supermarktketen Ekoplaza. 

Hebt u in uw aanbod verse producten en wilt u uw klanten ook laten genieten van deze nieuwe, unieke service? Neem dan contact op met uw accountmanager of mail naar info@postnl.be.