PostNL stelt Nicolas Vannieuwenhuyze aan als General Manager Pharma & Care Belgium

Benoeming bevestigt groeistrategie PostNL België

Nicolas Vannieuwenhuyze

Mechelen, 11 januari 2018 – Sinds 1 januari oefent Nicolas Vannieuwenhuyze de nieuwe functie van General Manager voor PostNL Pharma & Care België uit. Zijn ervaring in de sector zal bijdragen aan de verdere uitbouw van Pharma & Care als de geprefereerde logistieke partner voor organisaties in de gezondheidszorg. Nicolas bekleedde hiervoor al de functie als Sales & Marketing Manager bij PostNL Pharma & Care.

“Onder andere dankzij de expertise van Nicolas hebben we het klantennetwerk in België verder kunnen uitbouwen en ons gepositioneerd als dé logistieke speler binnen de sector. Deze nieuw gecreëerde functie is een belangrijke stap in onze Belgische groeistrategie”, zegt Rudy Van Rillaer, Managing Director PostNL België. “De managementstijl en uitgebreide ervaring van Nicolas maken van hem de geknipte persoon om Pharma & Care succesvol te leiden en naar een volgend niveau te tillen.”

Nicolas heeft ruim tien jaar ervaring in de farmaceutische sector en beschikt daardoor over een uitgebreide kennis van de markt en de bestaande noden met betrekking tot transport. Hij heeft een uitgebreide expertise over het GDP-conform behandelen van farmaceutische producten.

Over PostNL
Wij zijn PostNL. Wij verbinden voor onze klanten de fysieke met de online wereld en faciliteren zo de communicatie tussen mensen en bedrijven. In België bezorgen we 6 dagen per week pakketten. Op een doordeweekse dag bezorgen we in de Benelux gemiddeld 575,000 pakketten. We bieden steeds meer diensten door een combinatie van slimme netwerken, digitale toepassingen en de juiste communicatiekanalen. Op die manier willen we het dagelijkse leven van onze klanten gemakkelijker maken.

Als het eerste beursgenoteerde postbedrijf beschikken we over het grootste en modernste netwerk voor brieven, pakketten en e-commerce in de Benelux. We zijn ook actief in Duitsland, Italië en 8 andere landen wereldwijd. Bij PostNL werken in totaal ruim 46,000 mensen. In 2016 bedroeg onze omzet € 3.4 miljard.

Voor meer informatie:

PostNL België
Lies Florentie
lies.florentie@postnl.be
+32 499 96 37 58

Lewis PR
Thérèse Van Bellinghen
Therese.VanBellinghen@teamlewis.com
+32 475 47 82 33