PostNL versterkt Belgische organisatie met aanstelling Dries Jaspers

Dries Jaspers

Mechelen – Met zijn benoeming als Sales Director Benelux Zuid is Dries Jaspers verantwoordelijk voor de verkoop van PostNL Pakketten in België en in de regio Zuid-Nederland. In die functie stuurt Dries ook het verkoopsteam van PostNL International België aan.

“Onze bezorgers leveren dagelijks enorme aantallen online bestelde goederen bij de consumenten thuis. We groeien in België sneller dan de markt”, zegt Rudy Van Rillaer, Managing Director PostNL België. “De benoeming van Dries is een logische, volgende stap in onze groeistrategie. Dankzij zijn internationale ervaring en expertise van het e-commerce segment is Dries de geknipte persoon om ons groeitraject verder te zetten.” 

Dries heeft ruim tien jaar ervaring in het leiden van sales teams, onder meer bij Alphabet Lease, bpost en Dun & Bradstreet. Bij bpost bouwde Dries commerciële expertise op rond e-commerce en was hij ook internationaal actief. 

In zijn functie als Area Sales Director is Dries zowel in België als in Nederland aan de slag. “Het is boeiend om over landsgrenzen heen te werken. Ook al spreken we dan dezelfde taal en maakt e-commerce van de wereld een dorp, er zijn toch verschillen”, zegt Jaspers. “Maar het is de klant en zijn wensen die centraal blijven staan. Eender welke taal die spreekt. Wij zijn een volwaardige e-commerce partner en denken mee en daar ga ik mij 100% op concentreren.” 

Over PostNL Pakketten 

PostNL Pakketten is de schakel tussen verzenders en ontvangers. De verzenders en de ontvangers kunnen zowel webshops, consumenten als andere entiteiten zijn, maar we leveren vooral aan consumenten die online iets gekocht hebben. 

Over PostNL International

Als PostNL bieden we ook post-, pakket- en retouroplossingen aan bedrijven om wereldwijd verzenden mogelijk te maken. Internationale leveringen gebeuren door strategische partners via betrouwbare lokale netwerken. Met 13 kantoren wereldwijd, verbinden we 3 continenten en leveren we op een gemiddelde werkdag 1,1 miljoen zendingen naar 200 landen.

Over PostNL 

Wij zijn PostNL. Wij verbinden voor onze klanten de fysieke en online wereld. Zo verzorgen we de communicatie tussen mensen en bedrijven. In België bezorgen we zes dagen per week pakketten. Op een doordeweekse dag bezorgen we in de Benelux gemiddeld 800.000 pakketten. We bieden steeds meer nieuwe diensten door combinaties van slimme netwerken, digitale toepassingen en juiste communicatiekanalen. Hiermee willen we het dagelijkse leven voor onze klanten gemakkelijker maken. Als beursgenoteerd postbedrijf beschikken we over het grootste en modernste netwerk voor brieven, pakketten en e-commerce in de Benelux. Bij PostNL werken in totaal ongeveer 38.000 mensen. In 2018 bedroeg onze omzet €2,8 miljard.