Werken bij PostNL

Wat breng jij mee?

Met bijna 50.000 medewerkers zijn we de grootste particuliere werkgever in de Benelux. In België tellen we een 700 vaste medewerkers. We zijn actief op het gebied van post, farmaceutische distributie, pakketten, pallets en e-commerce en willen hierin de beste zijn. Bij PostNL werk je met enthousiaste, professionele collega’s in een informele sfeer.

We willen de favoriete bezorger van de Benelux zijn. Die ambitie is overal in onze organisatie voelbaar. Bij post- en pakketbezorgers op straat overal in het land. Maar even goed bij collega’s in de sorteercentra, klantenservices, in de buitendienst en op kantoor. 

Als PostNL'er krijg je vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk. Samen dragen we de zorg voor de kwaliteit van onze dagelijkse dienstverlening. Tegelijkertijd blijven we bedenken hoe we het voor een ander beter kunnen doen en werken we aan vernieuwing.

Wil jij je kennis, vaardigheden en talent inzetten voor onze klanten en bijdragen aan onze missie? Dan zien we je graag als collega en lid van ons grote team. Wij zijn PostNL en we zijn benieuwd naar je. Wat breng jij mee?

Bekijk onze vacatures voor bedienden