Goesting

Wij zijn PostNL

de bezorgers van iedereen

Op een gemiddelde dag gaan er zo’n 850 camionettes de baan op om alle pakjes gemakkelijk en snel tot bij de consument te brengen. En dan tellen we de bezorgers niet mee die dagelijks naar de apothekers en ziekenhuizen rijden. 

We zijn best groot, met zo’n 50.000 medewerkers in de ganse Benelux. We werken er hard aan om de favoriete bezorger te zijn van iedereen. We bezorgen dan ook elke dag bijzondere momenten. Want daar krijgen we energie van!

Hoe we dat doen, de favoriete bezorger zijn?

Door met goesting ons werk te doen. Wat ons typeert, is dat we ons met elkaar verbonden voelen en we in oplossingen denken. In een omgeving die continu beweegt. Elke dag opnieuw staan we samen klaar om het onmogelijke waar te maken en dat doen we met passie. We kunnen rekenen op elkaar en pakken onze verantwoordelijkheid in een organisatie waar we op een vlotte, respectvolle manier met elkaar omgaan.

"Bij PostNL word je niet tegengehouden door strakke structuren, het is jouw gedrevenheid die telt."

Kurt, Operations manager in Vilvoorde

energie energie

Werken bij PostNL België

Ben jij iemand die van aanpakken weet? Dan hou je misschien wel van de uitdagingen die PostNL elke dag aangaat. Bij ons kan je kansen grijpen om het verschil te maken en te groeien. Je wordt niet tegengehouden door strakke structuren, het is jouw gedrevenheid die telt.