Pakket binnen België verzenden

Binnen 24 uur bezorgd en zelfs op zaterdag

PostNL bezorgt je pakketten snel en veilig van en naar elk privé of commercieel adres in België. Dankzij een uitgebreid logistiek netwerk ter plaatse bezorgen we jouw pakketten met de hoogste kwaliteit en binnen 24 uur. Ook op zaterdag.

Verzend je meer dan twintig pakketten per week of duizend per jaar? Dan komt een contract voordeliger uit. Bovendien krijg je er extra verzendopties bij.

Twijfel je over het aantal zendingen? Dan geven we je graag vrijblijvend advies. En zoeken we samen welke verzendoplossing het best bij het bedrijf past.

  • Is de ontvanger niet thuis bij de bezorging dan wordt de online bestelling zeven dagen bewaard in één van de Belgische PostNL-punten
  • Verhoogde Aansprakelijkheid tot 5.000 euro
  • Telefonische klantenservice voor alle vragen van klanten
  • Zelfde prijs voor bezorging op weekdagen of op zaterdag
  • De ontvanger kan kiezen om pakjes ook direct te laten bezorgen bij een PostNL-punt

De prijs per pakket hangt af van het gewicht, de maat en het aantal pakketten per jaar. 

Word je vaste klant, met contract, dan zoeken we samen naar een oplossing op maat van het bedrijf en kom je in aanmerking voor korting. 

Wil je weten wat PostNL voor je kan doen?

Als afzender kies je zelf welke opties je aan je klant aanbiedt. Standaard komt onze bezorger één keer langs. Is de klant niet thuis en kan het pakket niet bij de buren bezorgd worden? Dan gaat het naar het dichtstbijzijnde PostNL-punt.

De klant krijgt hiervan een bevestiging in zijn brievenbus en indien mogelijk ook via e-mail. De ontvanger heeft zeven dagen de tijd om het pakje op te halen bij het PostNL-punt.

Als vaste klant, krijg je een aantal extra’s. Zo kan je ervoor kiezen om het pakket enkel bij de klant te laten bezorgen en niet bij de buren.

Heb je een webshop en wil je nog een stap verder gaan? Dan kan je kiezen voor de zondagsortering van PostNL. Dan worden pakketten op zondag gesorteerd en al op maandag bezorgd bij de klant.

  • Max.30 kg per pakket
  • Max.100x70x50 cm per pakket
Kiyoh - logo

PostNL heeft de vriendelijkste koeriers van alle leveranciers hier in België. Ook steeds geleverd binnen het opgegeven uur.

S. Kapellen via Kiyoh