Menu

Verkoop bloemen en planten in jouw webwinkel

Vergroot je assortiment én je omzet

Met onze totaaloplossing voeg je eenvoudig dagverse bloemen en planten toe aan het assortiment van je webwinkel. Direct van de kweker.

Geen voorraadrisico, dat staat voorop. Je betaalt pas zodra een bestelling door je klant geplaatst is. Flora van PostNL verzorgt vervolgens de inkoop en fulfilment tot en met bezorging. Ook voor klanten in het buitenland.

De voordelen van Flora van PostNL

  • Direct vanaf de kweker verzonden, dus geen voorraadrisico.
  • Geen omkijken naar het logistieke proces.
  • Uitgebreid geteste verpakkingen. Voor vervoer naar binnen- en buitenland.
  • Breid de bezorgopties uit met o.a. avondbezorging.
  • Speel met producten in op het seizoen. Eenvoudig aan te passen.

Hoe werkt het?

Het assortiment breid je simpel uit. Voeg de API-koppeling toe aan het IT systeem van jouw webwinkel. Deze koppeling kan in een dagdeel gemaakt worden door jouw webshopbouwer. Deze API-koppeling legt de verbinding tussen jouw webshop en het door jou gewenste assortiment. Dit assortiment kan je selecteren vanuit onze database voorzien van uitgebreide beschrijvingen en productfoto’s. Je klanten bestellen altijd direct uit de voorraden van kwekers. Je hoeft dus niet groot in te kopen.

API key aanvragen

Maak vrijblijvend en gratis een account aan op Floraathome.nl om de API key aan te vragen en deze aan je IT systeem toe te voegen.

Maak een account aan

Wat kost het?

Bied jouw klant al een boeket aan vanaf 12 euro (inkoopprijs). Het wordt dan ingepakt en thuisbezorgd bij de klant. Over deze prijs kan je 6 procent btw rekenen. Tegen een meerprijs kan je je verpakkingen laten bedrukken. Dit maakt het nog persoonlijker!

Meer weten over deze oplossing?

Neem dan contact op via +31(0) 88-22 55 681 of flora@postnl.be.

Neem contact met ons op via WhatsApp