Farmaceutisch pakket tussen 2 en 8°C verzenden

Veilig en snel volgens Europese GDP-richtlijnen

Distributie van farmaceutische producten is een vak apart. Daarom werkt PostNL met Pharma & Care. Met haar cold chain-oplossing garanderen we de distributie van uw zendingen tussen 2 en 8°C, conform de Europese richtlijnen voor Good Distribution Practices. Het temperatuurverloop wordt permanent elektronisch geregistreerd en opgeslagen.

Zoekt u een oplossing voor geconditioneerd vervoer? Ga naar GDP 15-25°C.
Zoekt u een oplossing voor GDP zonder temperatuurcontrole? Ga naar GDP Standaard.

Voordelen van Farmaceutisch pakket tussen 2 en 8°C verzenden

  • Geaudit kwaliteitsmanagementssysteem
  • Ervaren, opgeleide chauffeurs binnen een toegewijd farmaceutisch netwerk
  • Bezorgd op verschillende afdelingen
  • Binnen 24 uur bezorgd in de hele Benelux
  • Vragen? Bel onze Dedicated Customer Service. De klantenservice zoals het hoort: één contactpersoon die u van het begin tot het einde verder helpt

Wat kost het?

De prijs per pakket hangt af van de bestemming, het gewicht, het aantal pakketten per jaar en de combinatie pallets, pakketten en multicolli. We zoeken graag samen met u naar een oplossing op maat van uw bedrijf. 

Wilt u weten wat PostNL voor u kan doen?

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Hoe werkt het?

Juiste behandeling

Het vervoer van medische en farmaceutische producten vraagt om een specifieke behandeling. Het loggen van de temperatuur, het opleveren van een bezorgbewijs en het proactief informeren naar onze klanten is voor ons standaard. We bezorgen uw zending zowel bij zakelijke als particuliere ontvangers af.

Continue aandacht

De overheid stelt hogere eisen en wil transparant geconditioneerd transport. Ook uw klanten kennen specifieke behoeftes. Deze trends vragen continu aandacht voor uw logistieke vraagstukken. Na jarenlange ervaring weten wij hoe we die aandacht in de zorgmarkt kunnen geven.

Volledige dienstverlening

Pharma & Care biedt een volledige dienstverlening aan rond geconditioneerd transport. Of het nu gaat om pakketten, pallets, mini-pallets, rolcontainers of stukgoed. Wij hebben de juiste oplossing voor u.

Voor elke klant een aparte service

Groothandel

Farmaceutische groothandels vormen de belangrijkste schakel in de zorgsector, gezien de grote volumes die er elke dag vertrekken. Daarom krijgen zij voorrang en bezorgen we in de vroege ochtend.

Ziekenhuizen en zorginstellingen

Of het nu gaat om medicijnen, medische apparatuur of medische hulpmiddelen. Een betrouwbare logistieke oplossing is een zorg minder. Wij bezorgen uw zending tot op de juiste afdeling.

Apotheek

Op tijd en correct bezorgen, binnen én buiten het ziekenhuis. Daar gaat een verantwoordelijkheid vanuit. Daarom zorgen wij voor een vaste chauffeur, die vertrouwd is met uw openingsuren, piekdagen en vakantieperiodes.

Patient- en doktersleveringen

We bezorgen uw zending of stalen. Met de juiste zorg en in overleg met de ontvanger.

Whitepaper GDP

Werken Belgische apothekers conform Good Distribution Practice (GDP) regelgeving? Vraag het whitepaper hieronder aan.

Pharma & Care whitepaper