Avondbezorging

Online bestelling in de avond ontvangen

Als u uw klanten de service Avondbezorging aanbiedt, wordt het pakket in de avond bezorgd. Op dinsdag- en donderdagavond bezorgen wij pakketten op een groot aantal adressen in Vlaanderen. Wij bezorgen het pakket tussen 18.00 uur en 22.00 uur bij uw klant. Kan uw klant het pakket niet aannemen? Dan bezorgen wij de volgende avond opnieuw.

Voordelen voor uw webwinkel

  • U speelt in op de behoeften van uw klant 
  • U biedt meer service, wat het aantal clicks en uiteindelijk uw omzet verhoogt

Voordelen voor uw klanten

  • Ruimere keuze tussen bezorgtijden
  • Bezorging op een afgesproken moment

Wat kost het?

Voor de service Avondbezorging betaalt u een toeslag op uw standaard pakketten tarief. Neem voor meer informatie contact op met uw accountmanager.

Hoe werkt het?

Bezorgopties integreren in uw webwinkel

Avondbezorging maakt u eenvoudig beschikbaar in uw webwinkel. PostNL biedt u oplossingen om het aansluiten soepel te laten verlopen.

Bezorgopties aanvragen

  • Verstuurt u meer dan twee pakketten per week en bent u een zakelijke klant? 
Dan kunt u de service Avondbezorging aanvragen voor uw webwinkel. Neem contact op met uw accountmanager voor de mogelijkheden of, als u nog geen klant bij ons bent, via ons contact formulier.
  • Als u minder dan 2 pakketten per week verstuurt is het voordeliger om gebruik te maken van de Online Verzendservice. Als u gebruik maakt van de Online Verzendservice is het helaas niet mogelijk om de service Avondbezorging aan te vragen voor uw webwinkel.