Medisch pakket versturen met Express Service

Distributie van farmaceutische producten binnen de 2 uur na pick-up

Distributie van farmaceutische producten is een vak apart. Met een gespecialiseerd team bezorgen wij medische hulpmiddelen en medicijnen, conform de Europese richtlijnen voor Good Distribution Practices. Het temperatuurverloop wordt permanent elektronisch geregistreerd en opgeslagen.

Voordelen van de Express Service

  • Bezorging binnen 2 uur na pick-up
  • GDP conform netwerk
  • Keuze uit GDP Standard, GDP 2°C-8°C of GDP 15°C-25°C
  • Voor alle type zendingen (pallets en colli)
  • Flexibel in onze services, rekening houdend met jouw wensen en noden

Wat kost het?

De prijs per pakket hangt met name af van de afstand die wij moeten afleggen om het pakket(-ten) te bezorgen. De temperatuur zone (2°C-8°C, 15°C-25°C of GDP standaard) en de combinatie pallets, pakketten en multicolli bepalen de uiteindelijke kosten ook mede. We zoeken graag samen naar een oplossing op maat van het bedrijf.

Wilt jij weten wat PostNL voor je kan doen?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Hoe werkt het?

Express behandeling

Onze nieuwe dienst, de Express Service, maakt het vanaf heden mogelijk om de zending nog op dezelfde dag bij de bestemmeling af te leveren. We leveren de zending zowel bij zakelijke als particuliere ontvangers af.

Continue aandacht

Na jouw telefoontje wordt de zending opgehaald en vervolgens dezelfde dag geleverd, ongeacht het GDP segment waarin ze thuis horen, 2°C-8°C of 15°C-25°C. Alle zendingen worden volgens de GDP normen vervoerd.

Volledige dienstverlening

Pharma & care biedt een volledige dienstverlening aan rond geconditioneerd transport. Of het nu gaat om pakketten, pallets, mini-pallets of stukgoed. Wij hebben de juiste oplossing!