Problemen met je PostNL-account

Kun je niet inloggen of heb je een ander probleem met je PostNL-account? Hieronder hebben we een aantal oplossingen voor je op een rij gezet.

Wachtwoord vergeten

Klik op de inlogpagina op ‘Wachtwoord vergeten’ en vul vervolgens het e-mailadres in dat je hebt gebruikt om je account aan te maken. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een link. Met deze link kun je een nieuw wachtwoord instellen.

Gebruikersnaam vergeten

Je gebruikersnaam is gelijk aan het e-mailadres dat je hebt gebruikt om je account aan te maken. Ben je je e-mailadres vergeten? Dan kun je een nieuw account aanmaken.

E-mailadres en/of wachtwoord wordt niet herkend

Weet je zeker dat je je e-mailadres en wachtwoord juist hebt ingevuld (en dat de Caps Lock-toets niet aanstaat)? Kijk dan hierboven wat je kunt doen als je je wachtwoord of e-mailadres bent vergeten.

Account aangemaakt, maar geen activatiemail ontvangen

Het kan maximaal 10 minuten duren voordat je een activatiemail ontvangt. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt gebruikt om je account aan te maken.

Na 10 minuten nog geen activatiemail? Dan is hij misschien tussen je ongewenste e-mail (spam of junk mail) beland. Zo niet, dan helpt onze klantenservice je graag verder. Je kunt contact opnemen met behulp van de contactopties hieronder.

Geen toegang meer tot het e-mailadres dat is gekoppeld aan mijn PostNL-account

Dit maakt voor je account verder niet uit. Je kunt nog steeds inloggen met je oude e-mailadres, en je inloggegevens aanpassen onder het kopje ‘Wijzig gegevens’.