Menu

Over ons

Wij zijn uw vindingrijke partner in de wereld van verzenden en ontvangen

PostNL België is onderdeel van het Nederlandse moederbedrijf PostNL. Als het om verzenden en ontvangen gaat, ontdek je in PostNL België een bijzonder vindingrijke partner. Samen met PostNL Nederland bieden we steeds de beste oplossing voor verzenden in Benelux, Europa en wereldwijd.

Met zorg voor onze medewerkers

Zonder onze mensen, geen PostNL. Van vrachtwagenchauffeurs in de vroege ochtend tot sorteerders in de late avond. Van callcenter-medewerkers tot webdesigners. En natuurlijk al onze post- en pakketbezorgers. Zij zijn de spil van dit bedrijf. 

Daarom creëren we een werkomgeving waarin onze medewerkers zich thuis voelen en kunnen ontwikkelen. We bieden opleidingen, en creëren doorgroeimogelijkheden. We investeren in een duurzame toekomst, voor ons bedrijf en voor de mensen die bij en voor ons werken.

Jij staat voorop

Jij bent, als klant, onze belangrijkste drijfveer in alles wat we doen. Of we nu innovatieve diensten introduceren, een nieuw digitaal platform bouwen of werken aan 1 klantervaring in het hele bedrijf. We omarmen de kansen die marktontwikkelingen bieden, zoals versnelde groei in e-commerce en technologische vooruitgang. En zorgen zo dat onze vaste klanten zich kunnen ontwikkelen en groeien, en dat we het alle klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. 

Denk aan soepele retouroplossingen voor grote internationale webwinkels of maatwerk in direct marketing. Want de focus op de klant werpt steeds zijn vruchten af. Zo blijft onze klanttevredenheid stijgen.

PostNL België

PostNL België is de specialist in logistieke oplossingen binnen België, Europa en de rest van de wereld. Door het bundelen van onze krachten biedt PostNL in België een totaalpakket aan van pakketten, pallets, multicolli en GDP geconditioneerd transport. Hierdoor heeft PostNL in België een sterke kennis van zowel het B2C- als het B2B-netwerk.

Business principles

In de business principles staat beschreven wat we verwachten van onze zakelijke relaties en iedereen die bij of voor PostNL werkt. En wat zij van ons mogen verwachten.

Business principles

GDP geconditioneerd transport voor healthcare & pharma

Pharma & Care

Pharma & Care PostNL is de nummer 1 in Benelux in fijnmazig toegewijd transport naar zowel vaste (zakelijke) als particuliere klanten binnen de farmaceutische sector. Pharma & Care begrijpt en spreekt dezelfde taal als de opdrachtgever zodoende zijn ze in staat om toegevoegde waarde te realiseren voor de klanten. De jarenlange ervaring en GDP certificaten bevestigen onze zorg voor jouw farmaceutische producten.

E-commerce pakketten leveren met contract

Pakketten

PostNL Pakketten staat garant voor transparantie en flexibiliteit in het ophalen en bezorgen van pakketten binnen de B2C e-commerce markt. Onze knowhow op gebied van e-commerce en ons uitgebreid internationaal netwerk staan garant voor een efficiënte bezorging van uw pakketten. Of die nu naar een ontvanger in de Benelux, in een ander EU-land, of op een ander continent verstuurd moeten worden. Dit alles maakt ons tot de ideale partner voor bedrijven en consumenten.

Eenvoudig zakelijke post internationaal verzenden

Internationaal

Als het om de internationale distributie van uw producten en services gaat, bieden wij jou een totaaloplossing aan voor post en pakketten, in alle landen. Met onze slimme internationale verzend- en retourservices nemen wij de zorg uit handen om per bestemming de juiste oplossing aan te bieden. Zo kan jij je onbezorgd richten op de internationale groei van jouw bedrijf.

Consumentengoederen leveren én installeren in de Benelux

Extra@Home

Extra@Home is de oplossing voor de B2C klant met grote consumentengoederen. Extra@Home gaat een stap verder dan enkel maar bezorgen. Goederen zoals tv’s, wasmachines, fietsen of meubels worden niet alleen bezorgd. We zetten ze ook op de juiste plaats in huis neer, installeren ze en nemen het verpakkingsmateriaal of oude apparaten terug mee.

Verzending van waardevolle pakketten

Mikropakket

Mikropakket heeft de hoogst haalbare kwaliteit te bieden voor haar klanten tijdens het verzenden van hun waardevolle pakketten. 

Alles staat in het teken van kwaliteit en aandacht voor jouw pakketzending. Branches waar de waarde per pakket hoog ligt en de afzender het belangrijk vindt dat zendingen ongeschonden aankomen gebruiken altijd Mikropakket als trouwe transportpartner.

Kiyoh - logo

Altijd onzen zelfde chauffeur! Brengt de pakjes met plezier... tof om zo iemand aan je deur te hebben!

S. Zelzate via Kiyoh