De voordelen van geconditioneerd vervoer

 • Vervoer volgens GDP-norm

  Wij vervoeren je producten volgens de Europese richtlijn Good Distribution Practices (GDP). Op de juiste temperatuur en hygiënisch.

 • Snelle bezorging

  We bezorgen je farmaceutische producten binnen 24 uur in de hele Benelux.

 • Ervaren chauffeurs

  We werken met ervaren, opgeleide chauffeurs binnen een toegewijd farmaceutisch netwerk.

Hoe werkt geconditioneerd vervoer?

 • Juiste behandeling

  Het vervoer van medische en farmaceutische producten vraagt om een specifieke behandeling. Het loggen van de temperatuur, het opleveren van een bezorgbewijs en het proactief informeren naar onze klanten is voor ons standaard. We leveren de zending zowel bij zakelijke als particuliere ontvangers af.

 • Continue aandacht

  De overheid stelt hogere eisen en wil transparantie in geconditioneerd transport. Ook jouw klanten kennen specifieke behoeftes. Deze trends vragen continue aandacht voor het logistieke vraagstuk. Met jarenlange ervaring weten wij hoe we die aandacht in de zorgmarkt kunnen geven.

 • Volledige dienstverlening

  Pharma & Care biedt een volledige dienstverlening aan rond geconditioneerd transport. Of het nu gaat om pakketten, pallets, mini-pallets, rolcontainers of stukgoed. Wij hebben de juiste oplossing.

Wat kost geconditioneerd vervoer?

De prijs is afhankelijk van factoren als gewicht, bestemming, aantal pakketten per jaar en de combinatie pallets, pakketten en multicolli. We helpen graag met een oplossing op maat. Verkrijg een concreet tarief door een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Voor elke klant een aparte service

Elke ontvanger heeft eigen wensen. Met onze flexibele dienstverlening en betrokken medewerkers helpen we iedereen.

Groothandel

Farmaceutische groothandels vormen de belangrijkste schakel in de zorgsector, gezien de grote volumes die er elke dag vertrekken. Daarom krijgen zij voorrang en voorzien we in de vroege ochtend het medisch transport.

Ziekenhuizen en zorginstellingen

Of het nu gaat om medicijnen, medische apparatuur of medische hulpmiddelen. Een betrouwbare logistieke oplossing is een zorg minder. Wij bezorgen de zending tot op de juiste afdeling.

Apotheek

Op tijd en correct bezorgen, binnen én buiten het ziekenhuis. Daar gaat een verantwoordelijkheid mee gepaard. Daarom zorgen wij voor een vaste chauffeur, die vertrouwd is met uw openingsuren, piekdagen en vakantieperiodes.

Patiënt- en doktersleveringen

We bezorgen de zending of stalen met de juiste zorg en steeds in overleg met de ontvanger.

Ben je misschien hiernaar opzoek?

Health at Home

Veilig en snel medicijnen thuis, bij een apotheek of zorginstelling.

Express Service

Distributie van farmaceutische producten binnen 2 uur na pick-up.

Kunnen wij je helpen met jouw zakelijke vraag?

Stuur ons een bericht via WhatsApp en wij helpen je graag.