Menu

Zet je pakketbezorger in het zonnetje

Mechelen, 9 maart 2021 - Een nieuwe traditie is geboren. Voortaan zal op de tweede woensdag in maart de Dag van de pakketbezorger worden gevierd, in België én Nederland. Dit jaar dus vandaag, woensdag 10 maart. Dan worden pakketbezorgers door PostNL in het zonnetje gezet om ze te bedanken voor hun enorme inzet. Consumenten, zakelijke ontvangers en webshops in de 2 landen worden opgeroepen om dat ook te doen. Iedereen die een foto of video van dat moment met PostNL deelt, maakt kans op een cadeaubon. Voor zichzelf, én voor de betreffende pakketbezorger*.

Hartverwarmende reacties

Vorig jaar werd de eerste Dag van de pakketbezorger in Nederland gevierd. PostNL vroeg aan iedere Nederlander om een selfie te maken met hun favoriete pakketbezorger te maken en die te delen. Dat leverde zo’n tienduizend reacties op waaronder veel foto’s van Nederlanders met hun pakketbezorger. Daarnaast kregen de PostNL bezorgers op het depot zelf nog een leuke verrassing.

Bezorg je pakketbezorger een bijzonder moment

Dit jaar worden Belgen en Nederlanders aangemoedigd om via Facebook pakketbezorgers een bijzonder moment te bezorgen. Lees bijvoorbeeld een gedicht voor, bak een taart, of breng op een andere manier een ode aan je bezorger. Volgers kunnen dat moment vastleggen en delen onder vermelding van #dagvandepakketbezorger en door PostNL te taggen (@PostNL_BE). Inzenders* maken tot en met 10 maart kans op een cadeaubon van 100 euro voor henzelf én voor hun favoriete bezorger. 

*Omwille van praktische obstakels en de privacy wetgeving kunnen we enkel PostNL pakketbezorgers laten deelnemen aan de wedstrijd om een cadeaubon te winnen. Natuurlijk mogen ook bezorgers van andere ondernemingen in de bloemetjes gezet worden en verwelkomen we ook hun foto’s. Het is dan immers de dag van élke pakketbezorger.