België en Nederland bedankt bezorgers

Mechelen - Het is vandaag de tweede woensdag van maart en dat betekent: de Dag van de bezorger! De traditie ontstond in 2020 in Nederland en wordt ieder jaar groter. Sinds vorig jaar doet ook België mee. Alle bezorgers worden in het zonnetje gezet om ze te bedanken voor de prestatie die zij iedere dag leveren. Consumenten en webwinkels in België en Nederland die blij zijn met hun eigen bezorger(s) worden uitgenodigd om dat ook te doen.

Feestelijke dag met lokale acties

PostNL start woensdag 9 maart feestelijk door een pakket met lekkers uit te delen aan alle bezorgondernemers waarmee het bedrijf samenwerkt. Zij kunnen ze dan verdelen onder hun medewerkers, de bezorgers die de pakjes tot bij de mensen brengen. Ook zakelijke klanten van PostNL zetten de bezorgers in het zonnetje. Op enkele Belgische depots vinden naast het uitdelen van een pakket nog aanvullende activiteiten plaats.

Zet je bezorger in het zonnetje

De campagne startte op woensdag 23 februari. Vanaf dan nodigt PostNL consumenten en zakelijke klanten in België en Nederland uit om hun bezorger in de bloemetjes te zetten en dit met PostNL te delen via dagvandebezorger.be. Geef jouw bezorger een kopje koffie of thee, maak een mooie tekening, bak koekjes of laat op een andere manier jouw waardering blijken.