Verzendopties

Met PostNL kies je ze zelf

Wil je graag een Handtekening voor Ontvangst? Of je klant de mogelijkheid aanbieden om aan de deur te betalen? Dat kan. PostNL verzendt jouw pakket en jij kiest onder welke voorwaarden.

Voordelen van verzendopties

  • Sta dichtbij je klanten dankzij al onze verschillende verzendopties
  • Hoe meer pakketten, hoe meer korting
  • Combineer verschillende verzendopties per pakket

Wat kost het?

Als vaste klant verzend je grote aantallen met voordelige contractvoorwaarden waardoor je minder betaalt per pakket. Er zijn meer verzendopties mogelijk dan met de Online Verzendservice. En je kiest je verzendopties in functie van je zending. Er komt een toelage bij, afhankelijk van het aantal en de combinatie verzendopties. Maar je betaalt minder per pakket. 

Als je kleine aantallen wilt verzenden of af en toe een pakketje, dan kies je voor de voordelige Online Verzendservice. Er zijn minder verzendopties mogelijk dan voor vaste klanten met contract. Maar de verzendopties Handtekening voor Ontvangst, Bezorgd bij de buren en de CRM-verzekering zijn inbegrepen in de pakketprijs. 

We zoeken graag naar een oplossing op maat van jouw bedrijf. 

Wil jij weten wat PostNL voor je kan doen? Of weten of je in aanmerking komt voor een korting?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Hoe werkt het?

Handtekening voor Ontvangst

Je wilt zeker weten of je pakket bezorgd is? Of wie je pakket in ontvangst nam? Dan kies je voor Handtekening voor Ontvangst.

Verhoogde Aansprakelijkheid

Je wilt je kostbare goederen extra verzekeren bij verlies of schade? Dan kies je voor Verhoogde Aansprakelijkheid.

Ophalen op PostNL-punt

Als extra bezorgoptie kan je klanten ook de mogelijkheid bieden hun pakket te laten ophalen in één van de landelijke PostNL-punten. Ga naar ophalen op een PostNL-punt

Neem contact met ons op via WhatsApp