Aangepaste aanlever- en bezorgdagen rond de feestdagen

Ook rond de feestdagen besteden we de grootste zorg aan de ophaling en distributie van uw pakketten. Hieronder vind je alle informatie met betrekking tot deze distributiedagen.

Deze pagina wordt bijgewerkt zodra er eventuele aanpassingen in het schema zijn. Zo vind je hier steeds een actueel overzicht.

PostNL Pakketten

Pakketten van België naar België
Pakketten van België naar Nederland

PostNL Pharma & Care

Distributiedagen België, Nederland, Luxemburg, Duitsland

Toeslag op pakketten verstuurd rond de feestdagen

Vanaf 1 januari geldt er een toeslag van € 0,25 per pakket voor pakketten die worden verstuurd tijdens de ‘piekperiode’. In deze periode (van 19 november t/m 31 december 2023) worden bijna twee keer zo veel pakketten verstuurd als normaal. Om die allemaal op tijd te kunnen bezorgen, zetten wij extra medewerkers en middelen in. Zo huren we extra opslagplaatsen en vrachtwagens, zijn sorteercentra langer open, en rijden we extra ritten – zowel ’s nachts als overdag. Al deze maatregelen kosten geld, en vandaar deze toeslag.

Voor wie geldt deze toeslag?

De toeslag geldt voor iedereen die in 2023 pakketten verstuurt met een contract tijdens de piekperiode van 19 november t/m 31 december 2023.

Geldt de toeslag ook voor retouren en pakketten naar het buitenland?

De toeslag geldt voor alle pakketten die in de genoemde periode worden bezorgd via ons netwerk, dus ook voor retouren en pakketten naar het buitenland.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met je contactpersoon bij PostNL, of ga naar Service & Contact.

Neem contact met ons op via WhatsApp