Medicijnen of medische hulpmiddelen thuis bezorgd?

Veilig en snel dankzij combinatie van kennis uit het GDP-netwerk en het netwerk van pakketten

De bezorging van medische hulpmiddelen moet onder de juiste condities en op het juiste moment plaatsvinden. Of het nu gaat om wondverzorgingsmaterialen, medische voeding of om rollators en loopkrukken: goede zorg is alleen mogelijk als medische hulpmiddelen op tijd worden geleverd. Zowel bij de patiënt thuis als bij een zorginstelling.

  • Zendingen worden gebundeld 
  • Diverse medische hulpmiddelen voorgesorteerd 
  • Alles in één keer op bij de zorginstantie afgeleverd 
  • Bij patiënten leveren we op alle dagen van de week 
  • Vakkundig getrainde bezorgers
Met zoveel logistieke handelingen - van leverancier, naar zorginstelling, naar patiënt - is de uitdaging groot. Vooral als je met veel verschillende leveranciers samenwerkt. Bij Pharma & Care bundelen we al deze zendingen. We sorteren medische hulpmiddelen van meerdere leveranciers alvast voor. En bezorgen deze in één keer bij een zorginstantie. Voor patiënten geldt dat we op alle dagen van de week leveren. Als dat nodig is, plaatsen of installeren we elk hulpmiddel op de gewenste plek in huis. Onze bezorgers zijn daarvoor vakkundig getraind.
Met het verplaatsen van zorg naar het thuisdomein ontstaan er ook nieuwe behoeftes. Denk aan het plaatsen van monitoren, beeldbelverbindingen en sensoren voor valpreventies. Dat vraagt om een logistieke dienstverlener die naast bezorging ook gewend is om producten te installeren. En die vragen van een patiënt kan beantwoorden. Onze bezorgers worden hiervoor vakkundig opgeleid. Zo weet je als zorgverlener zeker dat patiënten óók op afstand de juiste zorg krijgen.
Meer informatie over de mogelijkheden of een offerte op maat? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.