Dankzij campagne PostNL kan Feestvarken meer dan 400 kinderen een fijne verjaardag bezorgen

Feestvarken vzw wil dat elk kind een fijne verjaardag beleeft. Helaas kijken sommige kinderen niet uit naar hun verjaardag omdat er geen geld is voor een gezellige dag. Voor ouders en hun kinderen die leven in moeilijke omstandigheden zorgt dit vaak voor stress en absenteïsme. Daarom stelt Feestvarken vzw pakketten samen voor deze kinderen met een nieuw cadeau, een traktatie voor de klas en versiering voor thuis.

PostNL draagt Feestvarken al jaren een warm hart toe. Begin 2021 startten Feestvarken en PostNL een samenwerking waarbij PostNL ondersteunt door te doen waar het goed in is; het bezorgen van deze pakketten, zodat alle kinderen een bijzondere verjaardag beleven. Daarnaast promoot PostNL jaarlijks Feestvarken vzw om cadeautjes in te zamelen via de PostNL-punten.

Dit jaar zette het marketingteam van PostNL een social media campagne op met onder andere Tessa Wullaert. Consumenten konden een gratis verzendlabel downloaden om een pakket met nieuw speelgoed op te sturen naar Feestvarken vzw. Dit resulteerde in 2 keer meer bezoekers aan de website van Feestvarken en voldoende middelen om 433 kindjes een fijne verjaardag te bezorgen.

“We zijn afhankelijk van giften en zijn daarom erg blij dat PostNL elk jaar weer onze activiteiten in de kijker zet,” zegt Tineke Leffelaer, medewerker bij Feestvarken vzw. “Met elke gift die we krijgen, bezorgen we een kind dat in moeilijke omstandigheden opgroeit een onvergetelijk moment.”

Arvin Willemse, managing director PostNL Pakketten België voegt daaraan toe: “Niet alleen draag ik dit persoonlijk een warm hart toe. Het ganse marketingteam en bij uitbreiding het hele bedrijf doet met plezier extra moeite om hieraan een bijdrage te leveren. Een verjaardag is zo’n bijzondere dag voor een kind. Ieder kind verdient het om die dag zorgeloos te vieren.”