Verkoop bloemen en planten in uw webwinkel

Vergroot uw assortiment én uw omzet

Met onze totaaloplossing voegt u eenvoudig dagverse bloemen en planten toe aan het assortiment van uw webwinkel. Direct van de kweker.

Geen voorraadrisico voor u. Dat staat voorop. U betaalt pas zodra een bestelling door uw klant geplaatst is. Flora van PostNL verzorgt vervolgens de inkoop en fulfilment tot en met bezorging. Ook voor uw klanten in het buitenland.

De voordelen van Flora van PostNL

  • Direct vanaf de kweker verzonden, dus geen voorraadrisico.
  • Geen omkijken naar het logistieke proces.
  • Uitgebreid geteste verpakkingen. Voor vervoer naar binnen- en buitenland.
  • Breid uw bezorgopties uit met o.a. Avondbezorging.
  • Speel met uw producten in op het seizoen. Eenvoudig aan te passen.

Hoe werkt het?

Uw assortiment breidt u simpel uit. Voeg de API-koppeling toe aan het IT systeem van uw webwinkel. Deze koppeling kan in een dagdeel gemaakt worden door uw webshopbouwer. Deze API-koppeling legt de verbinding tussen uw webshop en het door u gewenste assortiment. Dit assortiment kunt u selecteren vanuit onze database voorzien van uitgebreide beschrijvingen en productfoto’s. Uw klanten bestellen altijd direct uit de voorraden van kwekers. U hoeft dus niet groot in te kopen.

API key aanvragen

Maak vrijblijvend en gratis een account aan op Floraathome.nl om de API key aan te vragen en deze aan uw IT systeem toe te voegen.

Maak een account aan

Wat kost het?

Bied uw klant al een boeket aan vanaf 12 euro (inkoopprijs). Het wordt dan ingepakt en thuisbezorgd bij de klant. Over deze prijs kunt u 6 procent btw rekenen. Tegen een meerprijs kunt u uw verpakkingen laten bedrukken. Dit maakt het nog persoonlijker!

Meer weten over deze oplossing?

Neem dan contact op via +31(0) 88-22 55 681 of flora@postnl.be.