Pakket binnen België verzenden

Binnen 24 uur bezorgd, zelfs op zaterdag

PostNL bezorgt snel en veilig van en naar elk privé of commercieel adres in België. Dit doen we via een uitgebreid logistiek netwerk binnen de 24 uur. Ook op zaterdag.

Voordelen van pakket binnen België verzenden

 • Bezorging PostNL-punt

  Niet thuis? Of wil je het in een punt laten bezorgen? Daar wordt het 7 dagen bewaard voor je.

 • Klantenservice en verhoogde aansprakelijkheid

  We zijn telefonisch bereikbaar en bieden een verhoogde aansprakelijkheid tot 2.000 euro.

 • Levering op weekdagen en zaterdagen

  Zelfde prijs voor bezorging op weekdagen en zaterdag.

Hoe werkt het?

 1. 1

  De afzender kiest welke opties ze aan de klant aanbiedt

  Standaard komt onze bezorger één keer langs. Is de klant niet thuis en kan het pakket niet bij de buren bezorgd worden? Dan gaat het naar het dichtstbijzijnde PostNL-punt.

 2. 2

  Bevestiging

  De klant krijgt hiervan een bevestiging in de brievenbus en indien mogelijk ook via e-mail of de app. De ontvanger heeft zeven dagen de tijd om het pakje op te halen bij het PostNL-punt.

 3. 3

  Niet bij de buren

  Als vaste klant, krijg je een aantal extra’s. Zo kan je ervoor kiezen om het pakket enkel bij de klant te laten bezorgen en niet bij de buren.

 4. 4

  Zondagsortering

  Heb je een webshop en wil je nog een stap verder gaan? Dan kan je kiezen voor de zondagsortering van PostNL. Dan worden pakketten op zondag gesorteerd en al op maandag bezorgd bij de klant.

Wat kost het?

De prijs per pakket hangt af van het gewicht (max. 30 kg per pakket), de maat (max. 100x70x50cm per pakket) en het aantal pakketten per jaar.

Word je vaste klant, met contract, dan zoeken we samen naar een oplossing op maat van het bedrijf en kom je in aanmerking voor korting.

Wil je weten wat PostNL voor je kan doen? Neem dan contact met ons op.