Onze oplossingen voor het versturen van zakelijke post

Dagelijkse post versturen

Verstuur je tot 25 poststukken per dag? Dan kun je postzegels bestellen, printen óf stempelen met de frankeermachine. 

  Veel post versturen

  Verstuur je dagelijks meer dan 25 poststukken, of meer dan 250 stuks in 1 keer? Kies dan voor partijenpost en maak gebruik van diverse handige services.

  Brievenbuspakjes versturen

  Verstuur je veel kleine producten? Met een brievenbuspakje passen ze gewoon door de brievenbus. Handig, want je klant hoeft niet thuis te zijn!

  Waardevolle of bijzondere post?

  Als je speciale post verstuurt, kies dan voor een van onze aanvullende services.

  Verstuur bijvoorbeeld een waardevolle brief aangetekend, verzekerd of met spoed. Ook kun je je post door ons laten ophalen, of medische post versturen.

  Overal in Europa CO₂-neutraal

  We bezorgen je post en pakketten zoveel mogelijk te voet, met de fiets of met elektrische voertuigen. Waar dat nog niet lukt, compenseren we de CO₂. Zo heb je bij ons altijd een streepje voor op het gebied van duurzaamheid. En met ons gratis duurzaamheidslogo op je enveloppen, verzendlabels en verpakkingen laat je al je klanten zien dat je duurzaam verzendt!

  Maak je eigen zakelijke account

  Verstuur je veel post? Met een zakelijk account profiteer je van meer voordeel en andere extra’s. Zo staan er altijd praktische inzichten voor je klaar en krijg je toegang tot onze online omgeving. Handig!