Pakket binnen België verzenden

Binnen 24 uur bezorgd en zelfs op zaterdag

PostNL bezorgt uw pakketten snel en veilig van en naar elk privé of commercieel adres in België. Dankzij een uitgebreid logistiek netwerk ter plaatse bezorgen we uw pakketten met de hoogste kwaliteit en binnen 24 uur. Ook op zaterdag.

Af en toe verzenden? Ga naar Ga naar Online Verzendservice.

Verzendt u meer dan twintig pakketten per week of duizend per jaar? Dan komt een contract voordeliger voor u uit. Bovendien krijgt u er extra verzendopties bij.

Twijfelt u over het aantal zendingen? Dan geven we u graag vrijblijvend advies. En zoeken we samen welke verzendoplossing het best bij uw bedrijf past.

Voordelen van pakket binnen België verzenden

  • Na twee bezorgpogingen, wordt uw pakket veertien dagen bewaard in één van de 1100 PostNL locaties in België
  • Ontvanger kan bij een eerste keer niet thuis de datum en PostNL locatie aanpassen
  • Verhoogde Aansprakelijkheid tot 5.000 euro
  • Telefonische klantenservice voor alle vragen van uw klanten
  • Zelfde prijs voor bezorging op weekdagen of op zaterdag
  • U kunt uw pakket voortaan ook laten leveren op één van de 1100 PostNL Locaties

Wat kost het?

De prijs per pakket hangt af van het gewicht, de maat en het aantal pakketten per jaar. 

Wordt u een vaste klant, met contract, dan zoeken we samen naar een oplossing op maat van uw bedrijf en komt u in aanmerking voor korting. 

Wilt u weten wat PostNL voor u kan doen?

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Hoe werkt het?

Als afzender kiest u zelf welke opties u aan uw klant aanbiedt. Standaard komt onze bezorger twee keer langs. Is uw klant tot twee keer toe niet thuis en kan het pakket niet bij de buren bezorgd worden? Dan gaat het naar de dichtstbijzijnde PostNL locatie.

Uw klant krijgt hiervan een bevestiging in zijn brievenbus en indien mogelijk een mail. Hij heeft veertien dagen de tijd om het pakket op te halen. Na een eerste keer niet thuis kan uw klant de datum aanpassen of PostNL locatie aanpassen. 

Als vaste klant, krijgt u een aantal extra’s. Zo kunt u ervoor kiezen om het pakket enkel bij uw klant te laten bezorgen en niet bij de buren. Ook kunt u kiezen om de klant te laten betalen bij ontvangst (Rembours).

Heeft u een webshop en wilt u nog een stap verder gaan? Dan kunt u kiezen voor de zondagsortering van PostNL. Dan worden pakketten op zondag gesorteerd en al op maandag bezorgd bij uw klant.

Voorwaarden

  • Max.30 kg per pakket
  • Max.100x70x50 cm per pakket

WhatsApp zakelijk

Neem contact met ons op via WhatsApp