Online Verzenden Flow

Binnen België, Europa of wereldwijd pakketten verzenden

Met de Online Verzenden Flow verzend je als particulier binnen België, Europa of wereldwijd je pakjes. PostNL heeft een uitgebreid netwerk van PostNL-punten verspreid over heel België. Er is dus altijd een pakketpunt in de buurt om je pakje voor verzending af te geven.

Verzend je meer dan twintig pakketten per week? Ga dan naar Verzenden met contract.

Pakje verzenden?

Binnen België is ons starttarief € 5,60. Naar Nederland doe je dat vanaf € 9,60. Wereldwijd verzenden? Check het starttarief in de Verzenden Flow.

Direct verzenden

De ene zending is de andere niet. Daarom kies je –en betaal je- alleen als het nodig is voor de extra bijkomende verzendopties zoals: bezorgd bij de buren, extra verzekering of handtekening voor ontvangst.

Twijfel je over het aantal pakketten? Dan zoeken we samen welke verzendoplossing het best bij jouw bedrijf past. We geven je graag vrijblijvend advies.

Welke oplossing je ook kiest. Eén ding is zeker: Met PostNL krijg je voor een uitstekende kwaliteit en een optimale dienstverlening.

Voordelen van Online Verzenden Flow

  • Landelijk dekkend netwerk van PostNL-punten
  • Standaard: meestal binnen de 48 uur bezorgd in de Benelux, gedetailleerde track and trace, CMR-verzekering, handtekening voor ontvangst
  • Naar wens: bezorgd bij de buren en vanaf 2,50 euro extra verzekerd tot 500 euro binnen Europa en 250 euro buiten Europa

Wat kost het?

De prijs hangt af van de bestemming, het gewicht, de afmetingen en eventuele verzekering

Je verzendt al een pakket vanaf 5,60 euro in België. Ook daarbuiten bieden we concurrerende tarieven. Zo verstuur je al een pakket naar Nederland vanaf 9,60 euro.

Verzend je meer dan 1.000 pakketten per jaar? Als vaste klant, met contract, kom je in aanmerking voor korting. Vraag ernaar.

Wil je weten wat PostNL voor je kan doen?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Hoe werkt de Online Verzenden Flow?

Zeer eenvoudig in 4 stappen:

  1. Op de startpagina van de Verzenden Flow geef je de bestemming, het gewicht en de maat van het pakket in. Naar wens kies je een extra verzekering. Vervolgens vul je de adresgegevens van de afzender en de ontvanger in. Douaneformulieren voor buiten de EU krijgt je er vanzelf bij.
  2. Je betaalt veilig online met kredietkaart of Bancontact.
  3. Daarna print je het verzendlabel en kleef je dit op je pakje.
  4. Je brengt het pakket binnen in een PostNL-punt.

Voorwaarden

  • Max. 20 kg per pakket
  • Max. 60x60x55 cm per pakket